کد خبر: ۱۴۸۰۲۴
۶۵ بازدید
۰ دیدگاه (۰ تایید شده)

اقدام بی‌سابقه شریعتمداری درباره مذاکرات مسقط

۱۴۰۴/۱۱/۱۸
۰۸:۰۷

 

حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: «مذاکرات مسقط نشان داد که آمریکا علی‌رغم تمام عربده‌کشی‌ها، در نهایت مجبور شد به چارچوب مدنظر ایران (فقط موضوع هسته‌ای) تن بدهد.

6357361

روزنامه‌ هاآرتص تایید کرد که موضوعات موشکی و منطقه‌ای از دستورکار خارج شده است؛ چرا که ایران این موضوعات را خط قرمز خود می‌داند.

جمهوری اسلامی ایران با قدرت و از موضع عزت وارد این کارزار شده است. تیم مذاکره‌کننده باید بداند که پشتوانه آن‌ها، موشک‌هایی است که لرزه بر اندام ناوهای آمریکایی انداخته و ملتی است که فتنه‌های آمریکایی- صهیونی را زیر پا له کرده است. آمریکا هرگز قابل اعتماد نبوده و نخواهد بود؛ لذا ضمن پیشبرد دیپلماسی برای رفع تحریم‌ها، باید همچنان «انگشت‌ها روی ماشه» بماند تا دشمن بداند کوچک‌ترین خطایی، پایان حضور نحس آن‌ها در منطقه را رقم خواهد زد.»

این برای نخستین بار است که کیهان و شریعتمداری به اصل گفتگو و تیم مذاکره کننده حمله نکرده است.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

وعده ها

۲۵ بهمن سال های گذشته

اخبار روز