کد خبر: ۱۷۸۳
۳۷۵ بازدید
۲ دیدگاه (۲ تایید شده)

دستگيري كيف‌قاپ حرفه‌اي در ميانه

۱۳۸۹/۴/۲۴
۱۷:۳۵

 
فرمانده نيروي انتظامي شهرستان ميانه گفت: با تلاش ماموران پليس آگاهي در شهرستان ميانه كيف‌قاپ حرفه‌اي دستگير و 9 فقره كيف‌قاپي كشف شد.
مجيد نارهي افزود: در پي اعلام شكايت مبني بر وقوع چند فقره كيف‌قاپي در مناطق مختلف اين شهرستان مأموران انتظامي با تشكيل اكيپ ويژه عملياتي اقدام به برررسي و تحقيق براي اطلاع از صحت و سقم موضوع كردند.
وي ادامه داد: با انجام عمليات كنترلي نامحسوس در مناطقي كه بيشتر كيف‌قاپي‌ها در آن اتفاق افتاده بود، مأموران موفق شدند يك نفر كيف‌قاپ حرفه‌اي به نام «مهدي- ا» 31 ساله داراي سابقه كيفري را در حين سرقت شناسايي و دستگير كنند.
فرمانده انتظامي شهرستان ميانه تصريح كرد: متهمان پس از دستگيري به منظور انجام بازجويي‌ها و تحقيقات اوليه به مقر پليس آگاهي انتقال داده شد و در مرحله مقدماتي بازجويي‌ها منكر ارتكاب هر نوع جرمي شده و مدعي شدند كه براي نخستين بار اقدام به سرقت كرده‌اند ولي در تحقيقات و بازجويي‌هاي تكميلي نامبردگان ضمن قبول اتهام وارده به ارتكاب 9 فقره كيف‌قاپي در مناطق مختلف اين شهرستان اعتراف كردند.
وي خاطرنشان كرد: با بازسازي صحنه‌هاي سرقت همه موارد اعتراف شده مورد تأييد قرار گرفت و با توجه به اهميت موضوع با هماهنگي مقام محترم قضايي از محل سكونت سارق بازرسي به عمل آمد كه در نتيجه اين بازرسي‌ها اقلام قابل توجهي لوازم سرقتي و وجه نقد كشف شد و متهم پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شدند.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۸۹/۴/۲۶ ۱۰:۵۳
با سلام در متن خبر از متهم و متهمان صحبت به عمل آمده است. آيا متهم درست است يا متهمان؟!
۸۹/۴/۲۴ ۲۱:۰۰
ضمن تشکر از پلیس میانه ، با این نوع مجرمین بایستی برخورد سخت و شدیدی توسط دادگستری بعمل آید . در مجازات اینان نباید هیچگونه تخفیفی قایل شد . اینقدر این مجازات باید سنگین باشد ، که قابلیت بازدارندگی آن بنحو مناسبی افزایش یابد . این نوع افراد ، امنیت اجتماعی را مختل می کنند ، فلذا شایسته ی هیچ نوع شفقتی نیستند .

اخبار روز