مدیرجهادکشاورزی شهرستان میانه گفت: شهرستان میانه در حال حاضر رتبه نخست استان آذربایجانشرقی در بخش تولیدات گندم و برنج و گوشت را دارا است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، ایرانیپور با اشاره به تولید 700 تنی شهرستان میانه در تمام حوزههای کشاورزی، اقتصاد شهر میانه را وابسته به کشاورزی عنوان کرد و اظهار کرد: توان و ظرفیت نیروهای کارآمد و متخصص در حوزه کشاورزی و عضویت 600 نفر کارشناس کشاورزی در نظام مهندسی شهرستان میانه باعث شده تا در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی و سرلوحه قرار دادن سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری باعث شده تا موفقیتهای چشمگیری در افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی در سطح شهرستان میانه شاهد باشیم.
وی با بیان این موضوع که ارتقای سطح علمی کشاورزان در اولویتهای مدیریت جهادکشاورزی شهرستان میانه است، خاطرنشان کرد: شهرستان میانه در حال حاضر رتبه نخست استان در بخش تولیدات گندم و برنج و گوشت را دارا است که امیدواریم با ارتقای بهرهوری و حمایت از سرمایهگذار همچنان در خط مقدم و اول اجرای سیاستهای مقاومتی در استان آذربایجانشرقی قرار گیریم.
ایرانیپور به خشکسالیهای اخیر در سطح منطقه اشاره کرد و افزود: جهاد کشاورزی شهرستان میانه با تلاشهای شبانه روزی سعی در نهادینه کردن فرهنگ استفاده از آب در میان کشاورزان داشته است و مطمئناً نقش بسیج در پیش برد اهداف آموزشی و برگزاری کلاسهای توجهی برای کشاورزان بسیار موثر بوده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان میانه از فعال کردن و آغاز بهکار کارگروههای آموزش و ترویج بسیج در جهاد کشاورزی شهرستان میانه خبر داد و اظهار کرد: با برپایی و آغاز بکار تخصصی این کارگروهها و کمیتهها شاهد افزایش تولیدات گیاهی و دامی و توسعه و پیشرفت در بحث صنایع تبدیلی و ارائه تسهیلات به کشاورزان در سطح شهرستان میانه خواهیم بود.
****************

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس داودی چهارشنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران گفت: با توجه به تعداد دام موجود در عرصه مراتع استان و فشار دو و نیم برابر ظرفیت این دام ها روی مراتع، طرح مدیریت چرا و کنترل پروانه های مرتع داری با همکاری بسیج سازندگی و در 600 هزار هکتار از مراتع آذربایجان شرقی اجرا خواهد شد.
وی در ادامه بیان کرد: با اجرای این طرح در مراتع شش شهرستان میانه، اهر، سراب، مراغه، هریس و ورزقان که دو میلیارد ریال اعتبار برای آن در نظر گرفته شده است، پروانه های مرتع داری کنترل شده و از ورود دام مازاد بر ظرفیت مراتع و همچنین چرای زودرس در سطح مراتع جلوگیری می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی در پایان با اشاره به سهم استان از مراتع کشور تصریح کرد: آذربایجان شرقی 2.66 درصد از مراتع کشور را به خود اختصاص داده است که علوفه تولیدی در این مراتع ظرفیت تعلیفی حدود یک میلیون و 500 هزار واحد دامی را دارد.