کد خبر: ۱۳۶۴۱۹
۱۱۴۸ بازدید
۳۵ دیدگاه (۲۶ تایید شده)

نگاهی به نتایج انتخابات تبریز/ بزرگی شهر تبریز بخاطر بزرگی فکر مردمش است

۱۴۰۳/۱/۲۲
۲۲:۰۶

یافتن اینکه آیا تبریز باعث بزرگ شدن مردمش شده است یا مردم بزرگش باعث بزرگ شدن شهرشان شده اند، مانند یافتن این معماست که آیا تخم بود و مرغ آمد یا مرغ بود و تخم مرغ آورد! اما امروزه مشخص شده است اول مرغ بود سپس تخم مرغ آورد، در این معما نیز، مردم بزرگ، شهر بزرگ می سازند. نمونه این بزرگ مردم، نتایج انتخابات مجلس دوازدهم بود.

نامزدی مانند ح. که روبوسی هایش با هر روبرو شونده ای، جهانی شده بود و پستهای اینستایی اش بجای ترکی یا فارسی، انگلیسی با لهجه تبریزی بود و در تبریز به آن بزرگی تلاش می کرد تمامی مجالس ترحیم را حاضر شود و آمار ختنه شوندگان تبریز را جهت شیرینی بردن داشت و به تمام روستاها سر می زد و ایده های جهانی می داد، دو هزار و اندی رأی آورد، درحالیکه بازدیدهای پستهای انگلیسی وی به 200 هزار بار می رسید و دهمین نامزدی که به مرحله دوم راه یافت بیش از 41 هزار رأی داشت.

اما چرا مردم تبریز به او رای ندادند؟

پاسخ مشخص است: چون مردم دنبال شخصیتهای قوی مانند متفکر آزاد در هیئت رئیسه مجلس و پزشکیان وزیر و نایب رئیس سابق مجلس هستند تا با پشتوانه محکم 110 هزار و 96 هزار رأیی، نمایندگانی توانمند برای مجلس بفرستند. مردم تبریز به بوسیدن صورت و دست به صورت کشیدن و طی کردن روستاها و گشتن مساجد و مجالس ترحیم رأی نمی دهند. برای این کار، انسانهای بسیار ساده تر و ابتدایی تر هم کفایت می کند اما برای رودررو قرار گرفتن با یک وزیر و رایزنی برای یک موضوع، یک قوطی شیرینی برای تبریک برای فرزند ختنه شده کفایت نمی کند. مردم تبریز به سوابق فرد و قدرت و توانایی اندیشه نامزد رأی می دهند. کارمند یک بانک در تبریز نباید مستقیماً به مجلس برود. چنین فردی نمی تواند سمبل مردم تبریز باشد. این مردم عقبه و سابقه بلندی در تاریخ دارند و علیرغم ردصلاحیت های گسترده انتخاباتی، باز هم از بین نامزدها می توانند فرق بین پزشکیان و آقای ح. را تشخیص و تمییز دهند.  

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۳/۱/۳۱ ۱۴:۲۸

جناب استاد، توهين به مخالف شیوه استاد هست یا جاهل؟

۰۳/۱/۲۷ ۱۹:۰۳

ازجایی که اطلاعات تکمیل دارید بنویسید یک عسل شیرین است پرسیدند:خوردی؟ جواب داد:دایی ام میگفت در داهات میگفتند

۰۳/۱/۲۵ ۱۶:۴۲

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست...علم افلاطون هم حریف جهل مادر زاد نیست...

۰۳/۱/۲۵ ۰۹:۳۵

بايد فرهنگ حسادت در ميانه ريشه كن شود و همه نسبت به هم مهربان باشند و از پيشرفت همديگر خوشحال شوند نه اينكه از پيشرفت دوستش يا همسايه اش يا همكارش ناراحت شوند و حسادت كنند لطفا بياييد از امروز اين را تمرين كنيم تا به واقعيت تبديل شود.

۰۳/۱/۲۵ ۰۷:۳۵

همان بهتر که بشینی از پبشرفت میانه حرف نزنی به قدر کافی ریش سفید ریخته تو این شهر

۰۳/۱/۲۵ ۰۲:۴۳

سلام دوست خوبم کوته فکر نباش.دیدت را باز کن ...انسانهای توانمند در آین قرن می‌توانند کار انجام دهند. نه هر کسی ...شما دنبال چه نماینده‌ای هستی...وظایف یک نماینده محدود به قانون وضع شده است.فقط کسانی کار را در این زمان جلو خواهند برد که داری روابط اجتماعی قوی باشن.. زبان بدنشان تنظیم باشد.شهر بزرگ زندگی اگر کنی خواهی فهمید که انسانهای توانمند و جنتلمن چه کسانی هستن..میانه در حال رشد است چون آدم باسواد و تحصیل کرده زیاد دارد... آین آرزوی قلبی بنده و دوستانم است.با تشکر از صدای میانه

۰۳/۱/۲۵ ۰۰:۲۳

شهر آگاه است ولی در بعضی روستاها با ارزاق برنج و روغن و پول رای می دند.

۰۳/۱/۲۵ ۰۰:۲۱

اگر امثال شماها اجازه دهید انتخابات سالم برگزار شود و با پول خرید و فروش رای انجام ندهید از تهران و کرج شناسنامه و کارت ملی نیاورید و از میانه دست بردارید و اگر این همه پول کثیف نیاورید همه چیز درست می‌شود امثال دکتر قنبری هم دیده می شوند.

۰۳/۱/۲۴ ۱۹:۲۵

ضمننا در تبریز فک کنم در صد خیلی کمی در انتخابات شرکت کردند که اگر نظر شما بزرگی فکر مردمش هست متاسفانه نظر کسانی که رای نمیدهند چیز دیگریست در مورد آن درصد کم

۰۳/۱/۲۴ ۱۹:۲۱

تبریز را باید با آنچه بود مقایسه کرد که کلی هم عقب افتاده در خیلی موارد اهمیتش از پایتخت هم بیشتر بود مقایسه کنید با الان که در خیلی موارد حتی از قزوین هم عقب تر است یا حداکثر در اون حد و اگر با عینک شما بنگریم نشاندهنده فرهیختگی مردم تبریز نیست و چیز دیگری را نشان میدهد که از گفتنش معذوریم

۰۳/۱/۲۴ ۱۵:۴۷

پاسخ بدهید ، ایشان با این همه سمت چه کاری برای میانه کردند؟

۰۳/۱/۲۴ ۱۳:۰۵

اگر نویسنده این مقاله صدای میانه می‌باشد که مقاله بجا و درستی هم هست باید از صاحب امتیاز ش پرسید که شما و دوست مترو ئی تان که از قضا آقای دکتر قنبری بکارتان گرفته بود و از توانایی های بالقوه ایشان خبر داشتید و می‌دانستید چهره اقتصادی می‌باشد که اگر نماینده بود به شهر میانه که هیچ به کل کشور مثمر ثمر بود چرا برایش فعالیت نکردید که هیچ حتی یک مقاله هم برایش ننوشتید.پس شما اتفاقا رسانه هم که داشتید مقصر خیلی بزرگ بودید و خواهید بود انشاءالله خدا از سر تقصیرات تان بگذرد..

۰۳/۱/۲۴ ۰۹:۳۴

خواهشاً شما میانه رو با مراغه یا با بناب مقایسه کنید با تبریز که قابل قیاس نیست!!! مسئولان میانه به نظرم جزو ضعیف ترین مسئولین در استان هستند فولاد با چهار فاز تنها تونسته نهایتاً 1500 نفر اشتغال ایجاد کنه اون هم در طی 35 سال از کلنگ زنی!!!!!!!!!! دو تا شهرک صنعتی داره اما ببینین وضعیتش چطوری هستش!!! میانه امکانات بالقوه و بالفعل زیادی داره اما حیف بخاطر مدیریت ضعیف مسئولانش و عدم مطالبه گری مردمش به این وضع دچار شده!!!!

۰۳/۱/۲۴ ۰۰:۴۳

جناب دکتر!!
غالب مشکلات میانه از زنان همین بظاهر جنتلمن مورد علاقه شما برای میانه به یادگار مانده است
اتوبان، عدم توسعه فولاد و استخدام های رابطه ای در آن
عدم تکمیل پروژه آب شرب و‌...
متاسفانه شما ها که به ظاهر و رفتار های ظاهری فریفته شدید باعث عقب ماندگی میانه هستید

۰۳/۱/۲۳ ۲۲:۵۰

با سلام به صدای میانه...دوستان خوبم هیچ وقت ما نباید تعصبی و قومی و قبله ای عمل یا تصمیم بگیریم...فرق میانه و تبریز خیلی زیاد است خیلی خیلی...مثل مقایسه یه روستا با میانه....بالاترین بودجه برای شهرها استان در زمان هاشمی بود که تبریزها بشدت با ایشون مخالف بودن و حتی در انتخابات فکر کنم ۷۸ مجلس نفر با پول میانه فرستاده بودن که هاشمی نماینده میانه نشه...واقعا جتلمنی بود این هاشمی ضد تبریزها بود و مخالف آنها چون همه بودجه استان را این شهر می‌بلعید..در کل نماینده مجلس ادم توانمندی بایدباشد...دوستان خوبم بخدا هر دو نماینده دور دوم از نزدیکها و دوستان ما هستن اما خدایش وقتی نوبت به عملکرد میرسه واقعا ضعیف عمل میکنن یعنی غول‌ها در مجلس نمیزارن فرصتی برای آنها برسه...نمی‌دانم شهرمان کی آباد می‌شود کی صدای میانه را باز کنیم و تصادف و پرپر شدن عزیزانمان را نبینیم...کی مشکل بیکاری شهرمان برطرف می‌شود ما که از این شهر رفتیم اما جسم ما در آخر در این شهر خواهد ماند...دوستان ببخشید من با کوشی تایپ میکنم شاید جای فعل و فاعل اشتباه باشد...اما تعصبی برای یک شهر مظلوم تصمیم نگیرم...به انسانهای توانمند رای بدهیم...نمونه (...) واقعا حیف شد من تهرانم و میدیدم که این مرد بزرگ چقدر کارها میتونست برای شهرش انجام بده.با تشکر

۰۳/۱/۲۳ ۲۲:۴۴

بزرگوار از هر کس میخواهی طرفداری کن اما به همشهریان عزیزتوهین نکن .بقول معروف حرف زدن رو که بلد نیستی لااقل حرف نزدن رو یاد بگیر

۰۳/۱/۲۳ ۱۹:۲۶

چرابه دکترقنبری رای ندادندچون لقمه بزرگتراز دهانمان است ، چون به هررای پانصدهزارتومان ندادفردااگر از نامزدی که رای شما را خرید مطالبه ای کردیدآیانمی گویدرای ات راخریده ام بروپی کارت ؟

۰۳/۱/۲۳ ۱۷:۴۶

مشکلات فرهنگی در میانه که باعث اغلب مشکلات است ۱- دسته بندی و به عبارتی باند بازی ۲- ارزش ندادن به تلاش اشخاص فعال و مطالبه گر ۳ - برخوردهای غیر اخلاقی ۴- زیرآبزنی ۵- حسادت بیش از حد

۰۳/۱/۲۳ ۱۱:۴۴

در میانه کوچه ای که میفرمایید وجود ندارد.

برای بحث این ادبیات مناسبی نیست و بنده نیز توهینی به شما نکرده ام.

لطفا اگر برایتان مقدور است بررسی کنید و ما را آگاه کنید که پزشکیان چه قوانینی را برای حل مشکلات مردم به مجلس اورده و تصویب کرده است؟

همه نمایندگان چندتا روی میزشان دکمه دارند که فشار دهند یا ندهند کسی ازشون سوالی نمیکند پس فرقی در این مورد با هم ندارند!!

یک بررسی هم اگر زحمت نیست بفرمایید در بیست سال اخیر چقدر کارخانه های صنعتی در تبریز کاهش یا تعطیل شده است؟اقای پزشکیان برای پابرجا بودنشان چه کارهایی کرده است؟

مثلا تبریز در مقایسه با اراک در ایجاد مراکز تولیدی و صنعتی با وجود فرد ادعایی شما سرعت برابری در پیشرفت داشته است؟

پول باشد خیلی چیزها حل میشود.

در ادامه اما این جمله کلیشه ای یادم می افتد که کار نماینده فقط تصویب قانون است و تسهیل اجرای قانون.داد زدن هم لازم نیست اگر بستر اجرای قانون فراهم و درست باشد و وسیله زدو بند نباشد برای گرفتن امتیاز

۰۳/۱/۲۳ ۱۱:۱۳

انتخابات میانه انتخابات نیست . رایی که با پول خریداری شود رای نتیجه اش همین انتخاب های نادرست است . وقتی کاندیدا ماهیت اصلی خود را در پشت دین پنهان می کند فردی به این جایگاه می رسد که ظاهر و باطنش یکی نیست . فردی که به اعضای دفترش فرصت های مختلف سواستفاده اعم از استخدام غیر قانونی فرزندان و آشنایان و بستگانش را فراهم می کند . فردی که بجای توسعه راه و سد و صنعت شهرستان دنبال رانت خواری و ویژه خواری و دخالت در امور اجرایی دستگاههای دولتی می رود . انتخاب درست مساوی پیشرفت و انتخاب نادرست مساوی است با درجا زدن و عقب ماندن . نمایندگان فعلی میانه در واقع برای توسعه میانه کار خاصی نکردند فقط با بودجه های تخصصی برای شهرستان تو جلسات پز دادند . شما با یک بررسی ساده می توانید متوجه بشوید . شما توسعه شهرستان را در چه بخشی می بینید ؟ راه ؟ کدوم راه ؟ صنعت ؟ کو ؟ اشتغال ؟ کو ؟ سلامت و بهداشت ؟ کو ؟ گردشگری ؟ کو ؟ توسعه فضای کسب و کار ؟ کو

۰۳/۱/۲۳ ۰۹:۲۶

واقعا فرق بین انتخاب پزشکیان و (...) را نمی دانید یا خودتان را به کوچه علی چپ می زنید؟ نماینده ما حنجره اش پاره می شود و بر سر وزیر داد می کشد اما انعکاسی در رسانه های کشور ندارد اما یک جمله معمولی پزشکیان در راهروی مجلس بازتاب گسترده پیدا می‌کند. خیال می کنید این پروژه های بزرگ تبریز خود به خود پیش می رود؟

حتم دارم همین آقا که در تبریز نامزد انتخابات شد و‌از دم به هر کی می رسید می بوسید اگر در میانه بود ۲۰ هزار تا رای می آورد. مگر قبلا نداشتیم؟ ما چقدر انتخاب های اشتباه داشتیم؟ خیلی. چرا باید احساساتی تصمیم بگیریم؟ 

۰۳/۱/۲۳ ۰۰:۰۱

مردم میانه نیز همیشه بزرگ بوده و خواهد بود.انتخاب هایش نیز چیزی شبیه انتخاب بین ترها بود.در همین تبریز به دامپزشک و خواهر زاده فلان مسئول هم در دوره های پیش رای خوبی داده اند.

پشتوانه رای بالا بسیار عالی است اما بنظر پیشرفت های تبریز به جهت مرکز استان بودن و بودجه های کلانیست که میانه از آن کم بهره است.در مورد بعضی نمایندگان، خط فکری و عملی و شناسایی آنها بسیار مشکل است.

بعنوان مثال قطعا اگر اداره راه میانه بودجه ۱۳ رقمی داشته باشد و در راس کار فردی پر تلاش و مردمی پیگیر باشد مشکلات ناشی از تصادف و فوتی ها از جوانان و حتی کادر درمان بدلیل وجود نقاط حادثه خیز و روشنایی و نقاط دارای فضای دید کم برای مردم میانه بسیار کمتر خواهد بود.

وقتی مردم انتظارش از نماینده بدلیل کم تاثیری به پیگیری اسفالت و سفارش برای فولاد و وام و حضور در مراسم و مساجد تقلیل میابد نا خودآگاه مجبور میشود افراد مختلف را انتخاب کند تا شاید گشایشی در مشکلات شهر و کشور حاصل شود.

قطعا انتخاب احساسی و بدون نگرش و بررسی مشکلی حل نخواهد کردد اما بستر باید فراهم باشد تا تغییر و پیشرفت صورت بگیرد همین اقایان متفکر ازاد و پزشکیان ها و پیش تر هاشمی ها با سابقه چندین باره حضور در هیئت رییسه و کمسیون ها،چند پیشنهاد و پیگیری برای کاهش مشکلات و بهتر شدن شرایط زندگی مردم ارائه کرده و نتیجه و تصویب رسانده اند؟

مشکل جدید کشور اینست که افراد خوب حرف میزنند و خوب وعده میدهند و خوب جلوه میکند اما در نهایت کاری که باید و کارایی مورد نیاز مردم را ندارند.

تجربه نشان داده شرایط بالا چیزی از مشکلات مردم نمی کاهد افرادی لازم است که قوانینی تصویب کنند که فقط به نفع مردم و در جهت کاستن مشکلات مردم باشد.

همین دکتر پزشکیان در حدود ۲۰ سال و اندی نمایندگی برای گرانی ای که در تمامی کلیپ هایش در متن سخنانش وجود دارد چه تاثیری توانسته بگذارد؟!!چه توضیحاتی به مردم داده است؟از دوران اصلاحات نیز در مناصب مختلف صاحب قدرت بوده است

۰۳/۱/۲۲ ۲۳:۵۱

دکتر قنبری ستاره‌ای دنباله‌دار و شهاب‌سنگی درخشان برای شهرستان میانه هستند که هر چهار سال یکبار مسرور از حضورشان می‌شویم!

۰۳/۱/۲۲ ۲۳:۱۱

مردم تبریز همیشه اولین بودند و در تاریخ همیشه مردم آگاه دارند دنبال اصلاح طلب و اصولگرا نبودند دنبال آدم های توانمند هستند بخاطر شهرشان و آینده فرزندانشان و همیشه درست تشخیص دادند و همیشه مطالبه گر بوده اند و هیچ موقع آدم های بی تفاوت و خنثی نبوده اند و همیشه جدی هستند ما میانه ایها معمولا از تبریزی‌ها خوشمان نمی آید ولی همیشه آدم های موفقی هستند.

۰۳/۱/۲۲ ۲۳:۰۶

معلومه تبریز باید پیشرفت کند چون چنین مردمانی دارد و میانه را مقایسه کنیم.

۰۳/۱/۲۲ ۲۲:۳۳

دکتر قنبری ممان در میانه هزار رای آورد و نقر شانزدهم شد. بخدا من نگرانم فردا پسر کوچکم بززگ بشه و نتایج انتخابات این دوره رو ببینه و بپرسه: چرا مردم میانه به این استاد دانشگاه شهید بهشتی با دکترای اقتصاد، مدیرعامل بانک سپه و معاون وزیر اقتصاد چنین رایی دادند؟ من نمیدونم چی پاسخ بدم واقعا.

اخبار روز