کد خبر: ۱۰۸۹۰۳
۱۶۰۸ بازدید
۵۶ دیدگاه (۵۲ تایید شده)

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهرستان میانه؛

انتخابات شورای اسلامی شهر میانه ابطال نخواهد شد

۱۴۰۰/۵/۷
۱۲:۴۲

مهدی ستاری رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرستان میانه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اعتراض تعدادی از کاندیداهای انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر میانه، به نتایج و نحوه برگزاری انتخابات، افزود: در همین راستا و طبق وظایف قانونی محوله، مراحل رسیدگی به اعتراضات و درخواست های واصله ی تعدادی از کاندیداهای معترض، بازشماری تعداد ۶ صندوق ( ۱۳ درصد کل صندوق ها ) به هیئت نظارت استان پیشنهاد و مورد موافقت هیئت قرار گرفت و در نهایت با حضور اعضای هیئت نظارت و هیئت اجرایی و ۳ نفر به نمایندگی از کاندیداهای معترض، بازشماری آرا در صندوق های یادشده انجام  گرفت و در نهایت تمامی اعضا  طبق مستندات موجود، آرا صندوق سیار را مخدوش تشخیص داده و پیشنهاد ابطال آن را به هیئت نظارت استان ارائه نمودند.

وی با بیان اینکه در سایر صندوق‌های رای‌گیری در سطح شهر میانه هیچگونه مشکلی از لحاظ شمارش آرا مشاهده نگردید، افزود:این موضوع در صندوق ۳۹ منجر به درخواست کارشناس تشخیص خط توسط هیئت نظارت استان از دادستانی گردیده که مراحل قانونی خود را سپری می‌کند.

ستاری گفت: در صورت تایید ابطال صندوق سیار؛ هیچگونه تاثیری در نتایج نهایی منتخبین این دوره نداشته و صرفاً از لحاظ میزان رای و جابجایی نفرات منتخب تاثیر اندکی خواهد داشت، اما در صورت ابطال صندوق شماره ۳۹، احتمالا شاهد تغییری در ترکیب برخی نفرات منتخب شورای اسلامی شهر میانه خواهیم بود، ولی با این حال طبق قانون بازهم به ابطال کلی انتخابات شورای اسلامی در شهر میانه منجر نخواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: بنا بر دستورات هیئت نظارت استان، موارد فوق الذکر مورد رسیدگی قرار گرفت و جمع بندی آن طی نامه ای توسط هیئت نظارت شهرستان به هیئت نظارت استان، جهت هرگونه تصمیم‌ گیری قانونی و اعلام نظر نهایی ارسال شده است.

یادآوری می نماید تایید نهایی انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی در شهر میانه از وظایف و اختیارات هیئت نظارت استان می باشد.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۰/۵/۱۲ ۱۴:۰۳

صدای میانه صدای مردم میانه هست.
کی داره می سوزه؟

۰۰/۵/۱۰ ۱۹:۳۱

مشکلتان کجاست!!؟؟؟

صدای میانه نعمتیست برای میانه و میانه ایها
قدردانی اگر نمیکنید،لااقل اینقدر بی انصاف نباشید و چوب نزنید.!

۰۰/۵/۱۰ ۱۷:۰۲

چوخ مرگبر دمه قاییدار اوزووه

۰۰/۵/۱۰ ۱۲:۰۲

بودجه صدای میانه از کجا تامین می شود؟ شما چقدر دلسوز میانه هستید که از جیب خودتان برای میانه خرج می کنید؟ برای چه این بذل و بخشش را می کنید؟ کی پشت سرتون هست؟ بودجه تون رو کی تامین می کنه؟ قطعن روزی می رسه که همه چی افشا می شه

۰۰/۵/۱۰ ۱۲:۰۲

مرگ بر صدای میانه

مرگ بر صدای شیطان

مرگ بر کسی که بودجه اش از صدای آمریکا تامین می شود.

۰۰/۵/۱۰ ۱۲:۰۲

🔴انتخابات شورای شهر ۱۰ شهر باطل اعلام شد 🔸هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور پس از بررسی شکایت واصله از هیئت‌های عالی استانها و با توجه به اسناد و مدارک تخلفات انتخاباتی، انتخابات رودهن، بومهن، پردیس، قرچک، باقرشهر، کهریزک، گرمدره، ماهدشت، بهارستان اصفهان و کامیاران را باطل کرد.  

۰۰/۵/۹ ۱۸:۰۶

آقای ستاری ، در نظر داشته باشید که آقای اسماعیلی نهایتا تا ۲ سال نماینده هست و بعد اون به احتمال قوی دیگه نیست
ولی شما ساکن میانه هستین
مبادا با حرف ایشون و یا دیگران در برابر حق سکوت کنید که در این صورت روی مواجه شدن با مردم رو نخواهید داشت
شما آدم کم ادعایی نیستین
امیدوارم مثلاً دیگر افراد پر ادعا ، بی عمل نباشید

۰۰/۵/۹ ۱۵:۵۰

علت اینکه صندوق مهدیه با انواع و اقسام تخلفات انجام پذیرفته حین برگزاری انتخابات و مشاهده آن توسط خود اعضای هیات نظارت و محرز بودن تخلف در همه جوانب و موارد ابطال نمی گردد و همچنین با توجه به داشتن چندین حوزه رای گیری در نزدیکی محل مذکور چرا صندوق رای به نزدیکی محل سکونت دو نفر از کاندیداها برده شده که یکی از کاندیدها در مسجد مذکور عضو هیات امنا نیز هست. صندوق مهدیه از هر نظر که حساب کنیم بایستی ابطال گردد تا در آینده نیز شاهد چنین وقایعی نباشیم.

۰۰/۵/۹ ۱۵:۰۶

آقای رشیدی بیلار ایستیللئر ایلانی سیدحمزه ألینئن توتالار ، الان اگر شاکی سکوت إلئسئدی ، بیلار اعلام إلییئجیحدیلئر کی انتخابات بنحو احسن انجام تاپدی و حق الزحمه لئرین آلیب و راحت و با وجدان آسوده خرج إلییئجئیدیلئر ، دئیمه منه دئیمیییم سئنه ، والسلام

۰۰/۵/۹ ۱۵:۰۱

احسنت به شرافت و جواتمردیت جناب آقای رشیدی که در این وانفسا روشنگری می کتید.

۰۰/۵/۹ ۱۲:۵۳

با سلام و عرض ادب خدمت جناب حاج آقا ستاری عزیز و تشکر از زحمات شما 

طبق ماده 66 قانون انتخابات شوراها یکی از وظایف هیئت نظارت شهرستان، نظارت کامل بر کیفیت برگزاری انتخابات می باشد و در هر مورد که سوء جریان یا تخلفی مشاهده کنند آن را اعلام و گزارش نمایند. باتوجه به اظهارات جنابعالی که در دو تا از صندوق های رای گیری بعد از اعتراض و شکایات معترضین تخلفاتی مشاهده شده است:

1-آیا نمایندگان هیئت نظارت شهرستان در محل اخذ رای گیری در این دو تا صندوق حضور نداشته اند؟

2- آیا نمایندگان هیئت نظارت شهرستان تخلفات انجام شده را مشاهده و از آن اطلاع نداشته اند؟

3- آیا این امکان وجود ندارد که نمایندگان هیئت نظارت شهرستان در صندوق های دیگر رای گیری هم مثل این دو تا صندوق نتوانسته اند  نظارت کامل را داشته باشند؟

وقتی به علت عدم نظارت کامل تخلفاتی در صندوق های رای گیری مشاهده شده باشد دیگر نیازی به اعتراض و شکایات نامزدها نمی باشد. هیئت نظارت شهرستان می تواند بصورت اتفاقی چند تا صندوق دیگر را بازشماری نماید اگر تخلفاتی باز مشاهده شد درخواست ابطال انتخابات را بدهد.

جناب حاج آقا ستاری عزیز اگر الان در بعضی موارد شاهد مشکلات زیاد هستیم بیشتر بخاطر عدم نظارت های کامل در بعضی از موارد می باشیم چون اگر در زمان نظارت، بصورت درست و کامل نظارت شود هیچ موقع شاهد هیچ تخلفاتی نخواهیم بود.

قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

ماده 66 - در تمام مدتی که انتخابات برگزار می‌شود هیأت مرکزی نظارت در سراسر کشور و هیأت نظارت استان و شهرستان و هیأت‌های بخش در‌حوزه‌های انتخابیه خود بر کیفیت انتخابات نظارت کامل خواهند داشت و در هر مورد که سوء جریان یا تخلفی مشاهده کنند آن را به بخشداران و‌فرمانداران اعلام و آنان موظف‌اند بنا به نظر هیأت‌های مذکور طبق قانون انتخابات در رفع نواقص اقدام کنند و هیأت‌های نظارت استان‌ها مکلف‌اند‌مسائل مورد اختلاف را در همان استان حل نمایند و در صورتی که مقامات وزارات کشور نظارت آنان را لحاظ ننمایند مراتب را جهت رسیدگی نهایی به‌هیأت مرکزی

نظارت گزارش خواهند کرد.

ماده 70 - ارتکاب هر گونه تقلب و تزویر در انتخابات و اعمال خلاف این قانون و آیین‌نامه اجرایی آن از قبیل امور ذیل جرم محسوب می‌شود:

‌الف - خرید و فروش رأی.

ب - تقلب و تزویر در اوراق تعرفه با برگ رأی یا صورت جلسات.

ج - تهدید یا تطمیع در امر انتخابات. ‌

د - رأی دادن با شناسنامه جعلی.

ه - رأی دادن با شناسنامه دیگری. ‌

و - رأی دادن بیش از یک بار.

‌ز - اخلال در امر انتخابات.

ح - کم و زیاد کردن آرا و یا تعرفه‌ها.

ط - تقلب در رأی‌گیری یا شمارش آراء.

ی - رای‌گرفتن با شناسنامه کسی که حضور ندارد.

ک - توصیه به نوشتن اسم نامزد معین در ورقه از طرف اعضای شعبه اخذ رأی یا هر فرد دیگر در محل صندوق رأی.

ل - تغییر و تبدیل یا جعل و یا ربودن و یا معدوم نمودن اوراق و اسناد انتخاباتی از قبیل تعرفه و برگ رأی، صورت جلسات، تلکس‌ها، تلفنگرام‌ها‌و تلگراف‌ها.

م - باز کردن و یا شکستن قفل محل نگهداری و لاک و مهر صندوق‌های رأی بدون مجوز.

ن - جابه‌جایی، دخل و تصرف و یا معدوم نمودن اسناد انتخاباتی بدون مجوز قانونی.

س - دخالت در امر انتخابات با سند مجعول.

ع - ایجاد رعب و وحشت برای رأی‌دهندگان یا اعضای شعبه ثبت نام و اخذ رأی با سلاح یا بدون سلاح در امر انتخابات.

ف - دخالت در امر انتخابات با سمت مجعول یا به هر نحو غیر قانونی.

ص - ممانعت از حضور نمایندگان نامزدها در شعب ثبت نام و اخذ رأی.

ق - عدم رعایت بی‌طرفی و جانبداری از نامزد انتخاباتی توسط مجریان انتخابات و اعضای هیأت‌های نظارت استان، شهرستان و بخش و ناظران‌شعب ثبت نام و اخذ رأی.

‌تبصره - چنانچه وقوع جرایم مندرج در ماده %

۰۰/۵/۹ ۱۰:۳۱

برادر بزرگوار جناب آقای ستاری
به نظر میرسد آن کسی که باید بارها و بارها وظایف و قوانین انتخاباتی رو مطالعه میکرد حضرتعالی بودین تا از گماشته شدن بستگان نامزدها سر صندوق ها، خرید و فروش رای و هدایت افراد از روستاها به سطح شهر در روز رای گیری جلوگیری میکردین.

۰۰/۵/۹ ۱۰:۲۸

در هر قانون و هر شرایطی وقتی پنجاه درصد صندوق های مورد بررسی دچار ایراد تشخیص داده میشه، بدون کوچکترین مقاومتی باید زمینه بررسی سایر صندوق ها هم فراهم بشه.

۰۰/۵/۹ ۰۲:۵۴

باسلام و احترام/
فکر میکنم حضرتعالی هم محبت فرموده وظایف هیات اجرایی و نظارت را جدای از هم مطالعه بفرمایید/.

۰۰/۵/۸ ۲۰:۳۵

با سلام به جناب ستاری
ایا خود شما جوان هستید به افراد مسن توهین می کنید افراد خواب الود می گویید

۰۰/۵/۸ ۱۹:۱۹

ضمن احترام به فرمایش حضرتعالی، توجه شما را به مطالعه ی قانون انتخابات و مطالب ارائه شده توسط اینجانب در جواب سایر همشهریان عزیز و محترم و محترمه، جلب می نماییم.

۰۰/۵/۸ ۱۹:۱۶

باسلام و احترام خدمت جناب آقای رشیدی
۱- لازمه‌ی بررسی صندوق - مخصوصاً بازشماری آنها - بر اساس شکایات و مستنداتی انجام می گیرد که به هیأت نظارت ارسال می شود، تا به امروز تمامی شکایات معترضین مورد بررسی قرار گرفته و تصمیم قانونی گرفته شده است اگر صندوقی مورد بررسی قرار نگرفته معنایش این است که شکایت و یا گزارشی به دستمان نرسیده است.

۲- در بازشماری شش صندوقی که نمایندگان معترضین هم - البته با اصرار و پافشاری هیأت نظارت - حضور داشتند هیچ تقلبی در خصوص شمارش آراء وجود نداشت، فقط تخلفاتی همچون مخدوش بودن آراء وجود داشت که مر قانون در نظر گرفته شد و اعمال قانون گردید. شکایت و یا اعتراض و گزارش دیگری از سایر صندوق ها وجود ندارد تا بررسی شوند.

۳- به لطف خدا تمامی وظایفی که قانون به عهده ی این هیأت گذاشته مو به مو - علی رغم فشارها - انجام گرفته و کوچکترین اغماضی در این خصوص صورت نگرفته است. عنایت دارید که گزارش اقدامات در این فضای محدود، ممکن نیست.

۰۰/۵/۸ ۱۹:۰۴

باسلام و احترام
برخلاف اظهارات شما، با افتخار عرض میکنم که اکثر ناظرین هیأت نظارت از اقشار مختلف، از جمله؛ دبیران محترم، کارمندان، دانشجویان تربیت معلم و سایر دانشجویان عزیز و شغل آزاد و که عموما جوان بودند، انتخاب شده بودند،،،
بنای ما استفاده از نیروهای جوان بود نه افراد پا به سن گذاشته و تکراری که تحت عنوان ریش سفید و... که در اکثر جلسات حضور پیدا کرده و معمولا هم خواب تشریف دارند!!!

۰۰/۵/۸ ۱۶:۴۹

سلام وقت بخیر
جناب آقای ستاری لطفا به چند سوال ما پاسخ گو باشین:
۱-آیا با سیزده درصد صندوق آرا که بررسی شده این همه تخلف دیده شده وقت آن نرسیده صندوق ها بررسی شود؟؟
۲-آیا گزارش های موجود مبنی بر تخلف ها در پای صندوق رای نیاز به بررسی نیس؟
۳-آیا قانونیست ناظران پای صندوق اقوام نامزدها باشند؟
۴-این همه قانون شکنی نیاز به بررسی مجدد ندارد؟
۵-آیا گزارشات ناظران هییت نظارت بررسی نمیشه پس چه چیزی مورد بررسی میشه؟
۶-بعد از اعلام نفرات شورای شهر خط شناسان استان خواهند امد؟
۷-در پاسخ ها مشاهده کردم ازعدم ابطال صحبت کرده ایین ما خواهان ابطال نیستیم خواهان بررسی دوباره انتخابات هستیم انقلاب ما انقلاب شفافیت است ما خواهان شفافیت تخلفات هستیم
۸-این همه تعلل و مقاومت جهت بررسی صندوق ها چه مفهومی دارد؟
۹-چرا با اینکه جناب آقای راستی نامه ای مبنی بر بررسی صندوق ها فرستاده اند روزها تعلل چه مفهومی دارد؟
۱۰-لیست غیر رسمی چند ساعت قبل از تجمیع آرا چه مفهومی دارد؟ و جالب اینجاست همان لیست، لیست قطعی اعلام شود
ساعت ها صحبت ناتمام هست ولی مجال آن نیس سر رهبری سلامت ما به فرموده رهبری و به خاطر خون شهدا پای صندوق میاییم و خواهیم آمد
توصیه صمیمانه به برادر عزیزمون و تمامی کسایی که برگزار کننده این رای گیری این دوره بوده اند ما به پای انقلابمان وایستاده ایم ولی مارا بد بین به انقلاب پاک و زلالمان نکنین ما دوره بعد، بعد از این همه تخلف بچگانه و نادیده گرفتن رای مردم شریف میانه به خاطر رهبری و برای شادی دل رهبری پای صندوق سهل است تا پای جان میاییم و خواهیم آمد ولی بگذارین مردان قوی و شیر دل شهرمان امر خطیر انتخابات را برگزار کنند
هرکسی را بهر کاری ساختند. . ..
و من الله توفیق

۰۰/۵/۸ ۱۶:۰۸

سه تا از شش صندوق مورد بازشماری دچار ایرادات و تخلفات گسترده شناسایی شده. سریعا دستور بازشماری بقیه صندوق ها رو بدین نه اینکه با یک مصاحبه ساختگی عجولانه حرف از عدم ابطال بزنید و متخلفین رو خوشحال کنید
وای بر ما
وای بر شهر

۰۰/۵/۸ ۱۴:۱۰

با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای مهندس نایبی طبق قانون، آیین نامه های برگزاری انتخابات ریاست جمهوری،مجلس و شورای اسلامی یکی از از وظایف اعضای شعب اخذ رای و نماینده فرماندار حداقل یک ساعت قبل از ساعت شروع اخذ رای، بررسی و پاک سازی اطراف درب ورود و خروج و محل شعبه اخذ رای از کلیه اوراق و آثار تبلیغاتی متعلق به نامزدهای انتخابات می باشد.

سوالاتی که با توجه مطلب ذکر شده مطرح می باشد:

1- چرا در زمان انتخاب محل صندوق مهدیه توجه ای به اینکه محل زندگی پدر و اقوام نزدیک دو تا از نامزدهای انتخابات شورای اسلامی شهر در حدود کمتر از 200 متر از محل اخذ رای گیری فاصله ندارد نشده است؟

2- آیا در دوره های قبل نیز در این محل صندوق اخذ رای گیری بوده است؟

3- آیا اقدامات قانونی لازم در مورد برخورد با متخلفین در اطراف صندوق رای گیری انجام شده بوده است؟

 وقتی محل اخذ رای گیری در همچین محله ای باشد خوب طبیعی است بیشترین رای و نفع برای نامزدهای خواهد بود که محل زندگی خود،پدر و مادر و اقوام و دوستان و آشنایانشان می باشد و در حق دیگر نامزدها ظلم خواهدشد. 

طبق اظهارات جناب آقای ستاری، برای صندوق سیار پیشنهاد درخواست ابطال و برای صندوق مهدیه درخواست کارشناس خط را نموده اند. پس با این حساب در انتخابات شورای اسلامی شهر میانه از 6 صندوق که 13 درصد صندوق ها می باشد تخلف شده است.

با توجه به اظهارات ایشان سوالاتی که مطرح است :

1- آیا در صندوق های دیگر نیز تخلف شده است یا خیر؟ 

2- با توجه به تخلفات انجام شده آیا صندوق های دیگر هم بازشماری و بررسی خواهند شد؟

3- اقدامات هیئت نظارت بر انتخابات شوراها بعد از تخلفات انجام شده در صندوقها در این مدت چه بوده ومی باشد؟

از جناب آقای ستاری رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرستان میانه درخواست می کنیم جهت شفاف سازی به سوالات مطرح شده جواب بدهند.

با تشکر

 

۰۰/۵/۸ ۱۳:۲۳

به نظر شما وقتی اکثر اعضاء هیات نظارت سر صندوق ها از نوجوانان دبیرستانی انتخاب میشوند آیا میتوان به انجام وظایف امیدوار بود؟؟

۰۰/۵/۸ ۱۳:۲۰

اگر واقعا اینطور باشد فاجعه است، فاجعه
سه صندوق از شش صندوق معیوب و فاسد است ولی هنوز آب از آب تکان نخورده و رییس هیات نظارت حرف از عدم ابطال انتخابات میزند!!!

۰۰/۵/۸ ۱۲:۵۷

وظایف هیئت نظارت بر انتخابات شوراها:

 

۱ مرحله ثبت نام ماده ۲۶ قانون قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱/۳/۱۳۷۵ شرایط داوطلبان را ذکر نموده و مواد ۲۸ و ۲۹ این قانون کسانی که حق داوطلب شدن را ندارد، بیان کرده است. براساس ماده ۴۸ قانون مزبور نظر هیأت¬های اجرایی بخش و شهرستان مبنی بر تأیید صلاحیت داوطلبان قطعی است، اما رد صلاحیت آنان باید به تأیید هیأت¬های نظارت معتبر است. طبق تبصره ۳ ماده ۵۰ قانون یادشده هیأت نظارت موظف است ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ دریافت شکایات رسیدگی و نتیجه را هیأت اجرایی اعلام کند. نظر هیأت نظارت قطعی و لازم الإجرا خواهد بود.

 

۲ نظارت در هنگام برگزاری انتخابات

مطابق ماده ۶۳ قانون فوق در تمام مدتی که انتخابات برگزار می¬شود هیأت مرکزی نظارت در سراسر کشور و هیأت نظارت استان و شهرستان و هیأت¬های بخش در حوزه-ای انتخابیه¬ی خود بر کیفیت انتخابات نظارت کامل خواهند داشت و در هر مورد که سوء جریان یا تخلفی را مشاهده کنند آن را به بخشداران و فرمانداران اعلام و آنان موظفند بنابر نظر هیأت¬های مذکور طبق قانون انتخابات در رفع نواقص اقدام کنند و هیأت¬های نظارت استان¬ها مکلفند مسائل مورد اختلاف را در همان استان حل نمایند و در صورتی که مقامات وزارت کشور نظرات آنان را لحاظ ننمایند مراتب را جهت رسیدگی نهایی به هیأت مرکزی نظارت گزارش خواهند کرد.

برابر تبصره ۲ ماده ۶۰ قانون مزبور اعضای هیأت¬های نظارت در شعب ثبت نام و اخذ رآی باید بی¬طرف باشند و گرنه توسط هیأت نظارت مافوق برکنار می¬شوند و چنانچه اکثریت اعضاء متخلف باشند، هیأت مذکور توسط هیأت مرکزی نظارت منحل می¬شود.

 

۳ نظارت پس از انتخابات به تصریح ماده ۵۵ قانون ذکرشده، صحت انتخابات شورا‌های روستا و بخش با هیأت نظارت بخش و اعلام آن توسط بخشدار صورت می¬گیرد و در این خصوص چنانچه کسی شکایت داشته باشد ظرف مدت ۲ روز به هیأت نظارت شهرستان ارسال و هیأت مذکور ظرف ۱۵ روز نظر نهایی خود را اعلام می¬کند. هم¬چنین به صراحت ماده ۵۶ قانون فوق الذکر شده تأیید صحت انتخابات شورا‌های شهر با هیأت نظارت شهرستان است و اگر کسی در این خصوص شکایتی داشته باشد ظرف ۲ روز به هیأت نظارت استان می¬دهد و آن هیأت در مدت ۱۵ روز نظر نهایی خود را اعلام می-دارد. ماده ۵۸ این قانون توقف و ابطال یک یا چند شعبه اخذ رأی که در سرنوشت انتخابات مؤثر باشد را منوط به پیشنهاد هیأت نظارت استان و تأیید هیأت مرکزی نظارت دانسته است. تبصره این ماده نیز اعلام می¬دارد که ابطال باید مستند به اسناد و مدارک معتبر باشد. بالأخره براساس ماده ۶۱ قانون ذکرشده هیأت مرکزی نظارت، به طرق زیر نظارت خود را اعمال می¬نماید: الف. گزارش های وزارت کشور و بازرسی های آن. ب. اعزام بازرسان مستقل در صورت لزوم برای رسیدگی به شکایات مربوط به هیأت¬های اجرایی و مباشرین وزارت کشور. ج. رسیدگی نهایی شکایات و پرونده¬ها و مدارک انتخابات. د. تعیین ناظر در تمام هیأت¬های مزپربوط به انتخابات.

۰۰/۵/۸ ۱۲:۴۸

متاسفانه ریشه این مشکلات و تخلفات احتیاط نابجا و محافظه کاری آقایان نماینده است.

۰۰/۵/۸ ۱۲:۴۶

عمل به قانون یعنی وقتی سه تا از شش صندوق تخلفات گسترده داره مقدمات بازشماری سایر صندوق ها هم فراهم بشه نه اینکه پیش دستی کنید و حرف از عدم ابطال بزنید!
بی طرف و قانون مدار باشیم

۰۰/۵/۸ ۱۲:۳۵

چشم اگر دستور العمل آنرا در کانال قرار دهید حتما امر برادر اطاعت خواهد شد

۰۰/۵/۸ ۱۱:۲۱

این رباعی خیلی جالبه؛

کفر چو منی گزاف و آسان نبود
محکمتر از ایمان من ایمان نبود
در دهر چو من یکی و آن هم کافر
پس در همه دهر یک مسلمان نبود

۰۰/۵/۸ ۱۱:۱۶

به شما هم توصیه ی برادرانه میکنم وظایف هیات نظارت و اجرایی را به صورت جداگانه مطالعه فرمایید...

۰۰/۵/۸ ۱۱:۱۳

باسلام و احترام/
هیأت نظارت به دنبال عمل به قانونه نه قهرمان شدن!!!

۰۰/۵/۸ ۰۳:۱۴

مرگ بر صدای میانه

۰۰/۵/۸ ۰۱:۲۰

ايكاش سريعتر همون صندوق هم باطل بشه تا براي دفعه بد كسي فكر تخلف به سرش نزند،لااقل يكبار هم شده قانون اجرا بشه كه در ذهن ها بمونه وكسب كه با تخلف منصبي رو به دست مياره حتما حتما در ميز و شورا هم تخلف ميكنه .!!!اقاي ستاري يكبار براي هميشه جلوي تخلفات بايد گرفته بشه

۰۰/۵/۸ ۰۱:۱۶

جناب آقای دکتر حاج مهدی ستاری ، جنابعالی الان حداقل باید در ستاد انتخابات کشور مسولیت داشتین .توروخدا قدر خودتونو بدونین بیشتر از این به خودتون ظلم نکنین.شهر ما ثابت کرده با آدمهای بزرگ مشکل داره....

۰۰/۵/۸ ۰۱:۰۷

با این همه تخلفات گسترده که خودشان هم به آن اذعان دارند هنوز از عدم ابطال انتخابات سخن می گویند!!
امان از این همه محافظه کاری و تناقض گویی

۰۰/۵/۸ ۰۰:۵۳

جای دکتر فرمند خالی...
مبارزه قاطع با فساد و تخلف و متخلف، فقط کار ایشان بود
نه افراد محافظه کار و مصلحت اندیش

۰۰/۵/۸ ۰۰:۵۲

باسلام و احترام
به لطف خدا به تمامی اعتراضات بر اساس مر قانون رسیدگی شده و کوچکترین کوتاهی در این زمینه صورت نگرفته است..
نمونش پیشنهاد ابطال صندوق سیار بود که توسط هیأت نظارت میانه انجام گرفت...

۰۰/۵/۸ ۰۰:۵۰

به نظرم بهتره شما وظایف هیات نظارت و هیأت اجرایی را مطالعه فرمایید!
ما هیأت احرایی نیستیم و نظارت هستیم و به لطف خدا تمام و کمال وظایفمون را انجام دادیم...
بخاطر همین عملکرد مثبت و مورد اعتماد هیأت نظارت میانه بود که وظیفه ی بازشماری نیز از طرف استان به ما تفویض شد...

۰۰/۵/۸ ۰۰:۵۰

البته آقای ستاری ناظر بودند نه مجری
جلوگیری‌ از تخلف وظیفه فرماندار بود
ناظر هم باید به این تخلفات رسیدگی کرده و بدون اغماض و بدون مصلحت اندیشی کاذب، با تخلفات و عوامل آن برخورد کند

۰۰/۵/۸ ۰۰:۴۷

آقای نایبی
تناقضی در کار نیست!
بنده بع عنوان نماینده ی هیأت عالی نظارت استان این مطلب را عرض کردم نه به عنوان رئیس هیأت نظارت میانه!

۰۰/۵/۸ ۰۰:۴۵

وقتی از اول بنا را بر عدم ابطال انتخابات می‌گذارند، طبیعتا همه معادلات بر اساس آن تنظیم می‌گردد. این آزمون میتوانست هیأت نظارت را قهرمان کند.

۰۰/۵/۸ ۰۰:۳۳

دقیقا این جملات متناقض هستند و حکایت از سرنوشت نامعلوم این انتخابات دارد.
شجاعت و قاطعیت برای مسول محترم هیات نظارت اولین لازمه است که متاسفانه مشهود نیست.

۰۰/۵/۸ ۰۰:۳۰

جناب آقای مهدی ستاری

در جریان رسیدگی به اعتراضات خیل کثیری از نامزدهای محترم شورای شهر
شش صندوق انتخاب می‌شود.
دو تا از آن‌ها به دلیل تخلفاتی همچون: مخدوش بودن آراء، وجود آراء فراوان با دست‌خط یکسان و...
و یکی از آن‌ها به دلیل مسولیت داشتن یکی از بستگان یکی از نامزدهای شورای شهر در معرض فساد و ابطال هستند...
آیا این موارد دال بر شبهناک بودن فرآیند انتخابات و تخلفات گسترده نیست؟؟
مجموع کاندیداهای معترض بیش از سی و پنج نفر است که پانویس نامه‌های اعتراضی ارسالی را امضاء نموده‌اند‌.
لطفا پیرو ادعاهای همیشگی‌تان در خصوص مطالبه‌گری و حقانیت سرنوشت انتخابات شهرهایی چون پاکدشت، بومهن و پردیس و ... را نصب العین خود قرار دهید و با یک تصمیم جدی و سرنوشت‌ساز متخلفین و متقلبین انتخاباتی را ناامید سازید.
به درود

۰۰/۵/۷ ۲۳:۱۶

جناب ستاری! لطفاً خودتان اولین جمله و آخرین جمله تان را در خبر  فوق بخوانید:

جمله اولانتخابات شورای اسلامی شهر میانه ابطال نخواهد شد.

جمله آخر: تایید نهایی انتخابات شورای شهر میانه از وظایف و اختیارات هیئت نظارت استان می باشد.

تناقض ندارند این دو جمله تان؟

۰۰/۵/۷ ۲۲:۲۹

جناب آقای ستاری رئیس محترم هیأت نظارت بر انتخابات شهرستان میانه ، شما چگونه نظارت کردید که تخلفاتی در رأی گیری بوجود آمده است ؟ آیا شما در این امر مقصر نیستید ؟ آیا شما در وظایف خود کوتاهی نکرده اید ؟ یقینا کوتاهی شده است که چنین تخلفاتی صورت گرفته است و شما برای اینکه صداقت خود را نشان دهید لازم است به تمامی در خواست های شکات جامهٔ عمل بپوشانید حتی اگر خودتان نیز در این عملکرد مقصر باشید صراحتا اعلام بفرمایید ، و اجازه ندهید متخلفین کرسی شورا را تصاحب کنند

۰۰/۵/۷ ۲۲:۲۷

آقای صادق نایبی
مطلبی که در صدای میانه تحت عنوان « سایه ی ابطال یا اصلاح بر سر صندوق های انتخابات شورای شهر میانه» منتشر کردید چندین مطلب خلاف واقع داشت که به سمع و نظرتان می رسانم، اگر دنبال حقیقت هستید!!!

۱- شمارش آرای صندوق های شکایت شده با پیشنهاد هیأت نظارت میانه طی نامه ی شماره.... مورخه .... صورت گرفته و این موضوع برای اولین بار توسط هیأت نظارت میانه - علی رغم سنگ اندازی های فراوانی که کاندیداهای معترض در جریان دقیق این مسئله هستند - انجام شده است.
۲- هیأت نظارت استان نیز طی نامه ی شماره ... مورخه.... به اینجانب به عنوان نماینده ی هیأت عالی نظارت استان جهت بازشماری آراء تفویض اختیار نمودند.
۳- تعداد کاندیداهای معترض ۱۴ نفر هستند نه ۳۷ نفر که شما نوشتید!
۴- صندوقی که شما بدون ذکر نام اشاره به وجود تخلف در آن دارید، صندوق شماره ی ۸۶ (سیار) بوده و این صندوق ابطال نشده - زیرا ابطال صندوق از اختیارات شهرستان نیست - بلکه پیشنهاد ابطال آن توسط هیأت نظارت میانه به استان داده شده است، که شما نوشتید بلافاصله ابطال شد!!!
۵- مطالب شما در مورد صندوق مهدیه نیز خلاف واقع بوده و در حال طی مراحل قانونی خود می باشد که قانون در این مورد فصل الخطاب خواهد بود!
۶- لازم به ذکر است که تصمیم گیری نهایی در مورد ابطال یا تأیید انتخابات شورای شهر و درخواست کارشناس تشخیص خط، به عهده ی هیأت نظارت استان می باشد که قطعا در این مورد نیز به وظیفه ی قانونی خود عمل خواهد کرد.

ظاهرا این شمایید خیلی عجولانه این مطلب را گذاشتید!
مهدی ستاری / رئیس هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهرستان میانه

۰۰/۵/۷ ۲۲:۰۷

آقای ستاری
هر چند تاثیر ندارد
اون صندوق که فامیل کاندید مسولیت داشته
تکلیفش و روشن کنید
چرا اقدام قانونی نمیکنید

۰۰/۵/۷ ۱۹:۲۹

اگر به اعتراضات توجه نکنند باید منتظر قهر مردم از صندوق های انتخابات دوره های بعدی باشند . به این راحتی نمیشود از تخلفات گذشت حیثیت انتخابات شهر مطرح است . 

۰۰/۵/۷ ۱۷:۴۱

احسنت مهندس متاسفم همیشه همه چی با فرافکنی خاتمه داده میشه

۰۰/۵/۷ ۱۷:۳۸

از صندوق ... چه خبر؟

۰۰/۵/۷ ۱۶:۲۱

این مصاحبه عجولانه، بدترین برخورد با یک رسانه است که بجای پاسخ دادن به صدای میانه، یک رسانه خودی پیدا کنند و در آنجا مغلطه کنند. پاک کردن صورت مسئله خیلی راحتتر از پاسخ دادن به مسئله است. با بازی با جملات و ایجاد مغلطه نمی توان به جامعه پاسخ داد: نامزدهای شاکی در مورد شمارش آرا اعتراضی نداشته اند. شکایت آنها از باب تخلفاتی است که باید پاسخ داده شود:

1ـ تکلیف برگه هایی با 2 رنگ خودکار یا 2 نوع خط باید مشخص شود.

2ـ با کمک دوربین های محل صندوق ها، افرادی که در بیرون و داخل صندوق ها تخلف کرده اند مشخص شوند.

3ـ نسبت سببی و نسبتی مسئولین صندوق ها با نامزدها خصوصاً در محله های خودشان مشخص شود و اعلام گردد که در شهر کوچکی مانند میانه چرا از فامیل نامزدها برای صندوق ها استفاده کرده اند؟

4ـ تکلیف صندوق مهدیه چه می شود؟ تخلفات آن چه می شود؟

5ـ اگر 2 صندوق از 6 صندوق ابطال شود، درست است که کل آرای میانه باطل نمی شود اما مبیّن این است که یک سوم صندوق ها می تواند چنین حکایتی داشته باشد.

6ـ با توجه به فرصت بسیار اندک 7 روزه تا آغاز شورای شهر ششم، این کارشناس محترم خط کی از تبریز تشریف خواهند آورد؟ کی به تبریز گزارش خواهند داد؟ کی در مورد ابطال یا سلامت صندوق یا صندوق ها تصمیمگیری خواهد شد؟ آیا در این فرصت یک هفته ای، این کار شدنی است؟

7ـ از همه مهمتر، هر کسی در مورد تخلفات انتخاباتی اعتراض کرد، نامش اغتشاشگر یا تشویش کننده اذهان عمومی نیست. اثبات این که چه کسی تخلف کرده، چه کسی در مسئولین نظارتی یا اجرایی خود قصور کرده و چه کسی اذهان عمومی را تشویق کرده است، سخت نیست.

۰۰/۵/۷ ۱۴:۵۴

متاسفم که می‌خوان به همین راحتی از تخلفات چشم پوشی کنن

۰۰/۵/۷ ۱۴:۱۹

باسلام واحترام وعرض خسته نباشید؛این نکته قابل یادآوریست که اقدامات قانونی درفرجه قانونی انجام گیرداین وضعیت اگرتاچندروزدیگه ادامه پیداکنه آثارسوئی خواهدداشت.

اخبار روز