طرز ادای حروف یا بازسازی یک لهجهی خاص میتواند بسیار شیرین و دوستداشتنی باشد یا برعکس این حالت، احساسی ناخوشایند را در مخاطب ایجاد کند
چیبپوشم: طرز ادای حروف یا بازسازی یک لهجهی خاص میتواند بسیار شیرین و دوستداشتنی باشد یا برعکس این حالت، احساسی ناخوشایند را در مخاطب ایجاد کند. ویدئوهای این دختر عطرفروش شیرازی که سعی دارد خیلی رسمی و شیک صحبت کند بسیار پر بازدید شده و با طرز تلفظ حروف یا به کار بردن کلماتی از لهجه زیبای شیرازی در میان جملاتش، نظرات متفاوتی را از سمت کاربران شبکههای اجتماعی دریافت کردهاست. نکتهای که گاها با وایرال شدن این قبیل ویدیوها به نظر میرسد و شاید تا حدی قابل تحلیل باشذ این است که جامعه یا حداقل آن بخشهایی از جامعه که در شبکههای اجتماعی فعالیت دارد، نسبت به هرگونه رفتار غیرواقعی و یا بعضا نمایشی، گارد محکمی دارد. در واقع بخشهایی از جامعه از پس سالها زندگی ریاکارانه، تصمیم گرفته هر چیزی که در آن نماد و نشانی از ظاهرسازی باشد را پس بزند، این را با نگاهی به تحولات اجتماعی سالیان اخیر هم مشاهده کرد. این مورد تبلیغ یک عطر توسط دختر خانم شیرازی را هم شاید بشود در همین دستهبندی قرار داد. بخشهایی از جامعه حتی عشوههای متداولی که برای تبلیغ یک محصول خرج میشود را هم نمیپذیرد. دختر این کلیپها در واقع متناسب با فضای کلی تبلیغات محصولات این چنینی رفتار کرده است. او خواسته وایرال شود که اتفاقا موفق هم شده، اما این حجم واکنش کنایهآمیز و سلبی نشان میدهد که روزگار دیگری شده است. نگاهی داشتهایم به چند ویدئوی وایرال شده از او و نظرات متفاوت مخاطبان.
کاربری در مورد این ویدئو نوشت :«مامامیا ماماسیتا کاچلا ورشاچ اروش دو روزه این افتاده توی مغزم ولم نمیکنه».
کاربر دیگری با به اشتراک گذاشتن یکی از ویدئوهای این دختر و عکسی از مار معروف انیمیشن رابینهود نوشت :«ارتباطشونو فقط یه دهه ۶۰ی متوجه میشه».