[quote name="رزمنده دفاع مقدس"][quote name="ناآگاه"]بهتر است نام استعاری مرصاد را از روی خودتان بر داشته وبه عنوان مرورگر تغییر دهید!مرصاد جای رصد حوادث فعلی یا آتی است نه تاریخی.تمام درگیری های ما با منافقین این بوده وهست که:هدف وسیله را توجیه نمی کند جناب مرصاد![/quote] سلام عکسها به نقل از مرصاد نیوز در سایت صدای میانه بدون هیچگونه توضیحی عینا درج شده است[/quote] نوشته شده توسط مرصاد! پس دریافتیم مرصاد همان مرصاد نیوز است.
رزمنده دفاع مقدس
۹۲/۱/۲۵ ۱۷:۰۸
[quote name="ناآگاه"]بهتر است نام استعاری مرصاد را از روی خودتان بر داشته وبه عنوان مرورگر تغییر دهید!مرصاد جای رصد حوادث فعلی یا آتی است نه تاریخی.تمام درگیری های ما با منافقین این بوده وهست که:هدف وسیله را توجیه نمی کند جناب مرصاد![/quote] سلام عکسها به نقل از مرصاد نیوز در سایت صدای میانه بدون هیچگونه توضیحی عینا درج شده است
ناآگاه
۹۲/۱/۲۴ ۱۹:۴۴
بهتر است نام استعاری مرصاد را از روی خودتان بر داشته وبه عنوان مرورگر تغییر دهید!مرصاد جای رصد حوادث فعلی یا آتی است نه تاریخی.تمام درگیری های ما با منافقین این بوده وهست که:هدف وسیله را توجیه نمی کند جناب مرصاد!
رزمنده دفاع مقدس
۹۲/۱/۲۴ ۱۸:۵۲
سلام شیطنت جالبی بود که مربوط به زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی است وآنزمان جان کری سناتور بودند این تصویر حداقل مال 9سال پیش است که بدون توضیح که خیلی درست نیست بنظرم در اجلاس جهانی داووس سوئیس این دیدار انجام شده و دیدار رسمی نبوده است