
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه گفت: نشاط اجتماعی زمینه ساز روح و روان سالم است.
حمید شکری در آیین به صدا درآوردن زنگ سلامت به صورت نمادین در مدرسه دخترانه فرهنگ به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت از دانش آموزان خواست تا با رعایت مسائل بهداشت و سلامت در مورد خود و خانواده خود به سلامت جامعه و ترویج سلامت در جامعه یاری کنند.
وی سلامتی را پایه و اساس هرگونه فعالیت، سازندگی و توسعه در جامعه خوانده و افزود: جدی نگرفتن مساله سلامت یعنی جدی نگرفتن آینده جامعه و سلامت نسل آتی که امیدواریم با رعایت شعار( سلامتی از مزرعه تا سر سفره) از سوی سازمان جهانی بهداشت در سال جاری شاهد جامعه ای سالم تر از پیش باشیم.
شکری با اشاره به اینکه این شعار بی مناسبت نیست گفت: برخی از کشاورزان و تولید کنندگان به تولید محصول و غذای سالم دقت نداشته و از کودها، مواد شیمیایی و سموم مختلف در تولیدات خود استفاده می کنند که این محصولات در سفره های ما جای گرفته و سلامت ما را به خطر می اندازد.
فرماندارویژه میانه خواستار نظارت بیشتر از سوی مدیریت جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت و درمان بر پروسه تولید محصولات غذایی و دامی در حیطه وظایف خود برای اطمینان از سلامت محصولات شد.
وی بحث سلامت را متشکل از سلامت جسمی و سلامت روحی و روانی خوانده افزود: به خطر افتادن هر یک از این مباحث سلامت در انسان سبب به خطر افتادن دیگر مقوله سلامتی در انسان شده و وی را از هر گونه فعالیت، سازندگی و تحرک باز داشته و به سلامت جامعه نیز آسیب خواهد رساند.
شکری توجه به ارزش غذایی، ورزش و تحرک و ایجاد نشاط اجتماعی با توجه به معنویت را سبب سلامت جسم وآرامش روح و روان فرد و در نهایت سلامت و آرامش جامعه عنوان کرد.